Primul transfer al lui „U” Cluj în mercato de iarnă

Universitatea Cluj a anunțat primul transfer al clubului din perioada de mercato de iarnă. Este vorba de Thalisson Kelven (25 de ani), un fundaș central brazilian cu 99 de prezențe în primele două ligi din Brazilia.

A debutat în Brasileirão la 19 ani

Kelven a fost crescut de Coritiba, echipă pentru care a și debutat în prima ligă din Brazilia la vârsta de 19 ani. În total a strâns 29 de meciuri în Brasileirão pentru Coritiba și Juventude.

Are peste 70 de meciuri în al doilea eșalon din Brazilia

În următoarele sezoane, Thalisson Kelven a evoluat sub formă de împrumut pentru formații din al doilea eșalon, precum Guarani, Clube de Regatas Brasil sau Inter Limeira.

Evoluțiile bune în tricoul celor de la Esporte Clube Vitória i-au oferit șansa unui transfer la Juventude, mutare ce a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului din Brazilia. În tricoul celor de la Juventude, acesta a fost integralist în 18 meciuri în ediția 2022 din Brasileiro.

Înainte de a semna cu echipa noastră, Kelven a avut parte de un an excelent în tricoul celor de la Mirassol. A bifat 27 de prezențe în Série B, dintre care 22 ca integralist. De asemenea, a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă.

CV Thalisson Kelven

  • Nume: Thalisson Kelven da Silva
  • Data nașterii: 7 mai 1998
  • Poziție: fundaș central
  • Înălțime: 1,85 m
  • Cifre în prima ligă din Brazilia: 28 M – 0 G – 0 A
  • Cifre în liga a doua din Brazilia: 71 M – 5 G – 1 A
  • Echipe pentru care a evoluat până în prezent: Coritiba, Garani, Internacional de Limeira, Clube de Regatas Brasil, Juventude, Mirassol

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *