U-BT Cluj-Napoca revine astăzi în Sala Sporturilor „Horia Demian” pentru duelul cu Corona Brașov

Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca va găzdui în această după-amiază, de la ora 18:00, confruntarea de baschet masculin dintre U-Banca Transilvania și Corona Brașov, în cadrul etapei a 16-a a Fazei I din Liga Națională.

Trupa pregătită de Mihai Silvășan revine pe teren propriu într-un meci oficial după victoria senzațională obținută în Germania, în EuroCup, pe terenul formației Ratiopharm Ulm, scor 85-81, succes care le-au asigurat alb-negrilor prezența în play-off-ul competiției. U-BT se află pe locul 3 în Grupa B de EuroCup, cu un bilanț de 11 victorii și 4 înfrângeri.

În campionat, U-Banca Transilvania Cluj are un bilanț de 15 victorii consecutive din tot atâtea partide disputate în acest sezon, ultimul meci fiind victoria de la București cu Laguna, scor 87-69.

Corona Brașov este într-o formă foarte bună în acest sezon, având 10 victorii și 5 înfrângeri. Elevii pregătiți de Ionuț Bâscoveanu se află pe locul 5 și traversează o perioadă bună, ajungând la trei victorii consecutive, cu CSM Târgu Jiu, CSM Galați și Laguna București.

Jacoby Armstrong are medii de 12.3 puncte, 4.1 recuperări și 0.5 pase decisive. În lotul brașovenilor se evidențiază și fostul nostru baschetbalist, Ousmane Barro, care are statistici de 10.3 puncte, 7.4 recuperări și 1.3 pase decisive.

În meciul tur, U-BT  s-a impus la Brașov cu scorul de 87-73.

„Jucăm cu o echipă agresivă, care pune presiune pe minge și joacă rapid. Au shooteri de calitate și sunt o echipă periculoasă. Evident, obiectivul nostru este să obținem victoria și să nu avem accidentări”, a declarat Mihai Silvasan, inaintea meciului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *