Rapid finalizează achiziționarea definitivă a lui Claudiu Petrila. Suma încasată de CFR Cluj

Rapid București a anunțat în această seară transferul definitiv a tânărului jucător Claudiu Petrila de la CFR Cluj.

Rapid va trebui să plătească suma de 250.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Claudiu Petrila. Pentru împrumutul pe un an al mijlocașului de la CFR Cluj, trupa din Giulești a achitat 500.000 de euro.

Rapid finalizează transferul permanent al mijlocașului Claudiu Petrila, cel mai eficient pasator al sezonului. Petrila a reușit să înscrie patru goluri și să furnizeze șase asisturi în cele 14 meciuri jucate. Din vara anului trecut, Petrila a fost un pilon în echipa Rapidului și va rămâne sub contract până în 2026.

În cariera sa, pe lângă CFR Cluj și Rapid, Claudiu a mai evoluat un sezon la Sepsi OSK, unde a fost, de asemenea, împrumutat de către clujeni. În prima parte a sezonului, mijlocașul de bandă a suferit o accidentare ce l-a ținut în afara terenului timp de trei luni, acesta revenind în meciul cu Oțelul Galați, din etapa 24, a mai precizat clubul Rapid București pe site-ul oficial.

Claudiu Petrila este cel mai valoros jucător al Rapidului conform site-ului specializat transfermarkt.com, având o cotă evaluată la 1,8 milioane de euro.

După cum a a anunțat clubul din Giulești, Claudiu Petrila a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2026.

 

 

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *