Chipciu, după remiza cu FCSB: „A fost un meci de luptă, e bun punct, dar terenul e sub orice critică”! Ce jucători din lotul liderului Superligii l-a impresionat?

Căpitanul Universității Cluj, Alexandru Chipciu, a declarat la finalul meciului încheiat la egalitate, scor 0-0, cu liderul FCSB, pe Cluj Arena, că meciul a fost unul greu, de mare luptă, iar rezultatul e unul echitabil. Jucătorul a dat vina și pe gazonul execrabil de pe Cluj Arena, care le-au pus probleme ambelor echipe, care a afectat și spectacolul.

„Personal, eu am simțit un meci greu, chiar dacă am ratat un penalty. A fost un meci de luptă, n-am riscat nici noi, n-au riscat nici ei foarte mult. E bun un punct. Ideea e că rămânem acolo la lupta pentru playoff. Am făcut egal și la Craiova după o repriză foarte slabă, dar în a doua am fost buni. Cu echipele puternice am demonstrat că jucăm un fotbal bun și ne batem cu ele. La Sepsi va fi un meci de totul sau nimic, au pierdut și ei astăzi, trebuie să facem un meci foarte bun acolo și să ne menținem șansele la playoff până în ultima etapă”, a declarat Alex Chipciu la finalul jocului cu FCSB.

„Terenul e sub orice critică”

„Am vorbit și cu soția și mi-a zis că am fost bombă, dar în același timp aș spune că el (n. red. Florinel Coman) și cu Olaru sunt la un nivel foarte bun, adică îs buni rău de tot. Tineri, au putere, testosteron, e greu să te ții cu ei, în special Coman fizic e foarte puternic.

Cred că ne-a incomodat și pe noi și pe ei terenul, pentru că e un teren sub orice critică și e greu să pasezi pe un asemenea teren. Cred că asta a afectat foarte mult și spectacolul, nu a fost un meci spectaculos.

Vremea e ciudată aici la Cluj, iarna e frig, e greu să te antrenezi și am înțeles că e și foarte scump să ai un teren de antrenament încălzit. Gazonul a fost pus acum, se strică și a costat atâția bani, mi se pare incredibil. Asta e, avem stadioane, dar nu avem gazon”, a mai precizat căpitanul Universității Cluj.

Chipciu: „Trebuie să vedem și realitatea. Noi nu mai suntem mulțumiți de nimic”

„Îmi doresc ca până în ultima etapă să jucăm nu cu presiunea play-off-ului, dar cu șansă de a intra în playoff. Dar în același timp mi se pare că a intrat o stare în noi în care nu mai suntem mulțumiți de nimic, facem egal la Craiova sau astăzi trebuia să îi batem. Trebuie să ne uităm și la noi și să ținem cont că azi am jucat cu debutanți, Marco Rus, apoi a intrat Silaghi care nu are prea multe meciuri în prima echipă sau Ilie Filip. Trebuie să vedem și lucrurile bune, mi se pare că nu mai vedem nimic bun și vedem doar playoff-playoff, dar obiectivul e 7-9. Vrem în playoff clar, dar trebuie să și vedem realitatea”, a mai susținut jucătorul.

VIDEO

Următorul joc pentru Universitatea Cluj va avea loc duminică, 25 februarie, de la ora 14:00, pe terenul lui Sepsi OSK.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *