Sabău a explicat ce i-a lipsit lui „U” Cluj să câștige la Voluntari

Universitatea Cluj a ratat în mod incredibil prezența în play-off-ul Superligii, după ce a obținut doar o remiză albă pe terenul grupării FC Voluntari, iar Sepsi s-a impus în prelungiri pe terenul Petrolului și astfel, formația din Sfântu Gheorghe i-a trimis în play-out pe elevii lui Ioan Ovidiu Sabău.

Tehnicianul Universității Cluj a găsit explicațiile pentru jocul slab arătat de Nistor și compania la Voluntari și a explicat că în astfel de meciuri ai nevoie și de mai mult tupeu și obrăznicie pe teren. Antrenorul a mai susținut că îi pare rău pentru acei suporteri care au făcut deplasarea la București și a mai precizat că într-un joc astfel de important ar fi trebuit ca echipa să arate altceva.

„Pare că e un rezultat just, chiar dacă după minutul 80 am avut două ocazii clare de a înscrie. Puteam câștiga, puteam să ajungem în play-off. Ne luptăm la retrogradare în momentul de față, nu avem ce face, trebuie să ne refacem.

Ne-am pus mari speranțe, dar îți trebuie altceva să câștigi un astfel de joc, noi nu am avut. Îți trebuie puțin tupeu, puțină obrăznicie în sensul bun al cuvântului. Îți trebuie altă voință, să câștigi duelurile când ești în preajma careului, nu să aștepți că până la urmă o să dai gol, că până la urmă greșește adversarul.

Nu putem ceda, în spatele nostru sunt niște oamenii care ne apreciază, care vin să ne vadă. Acum pleacă amărâți, necăjiți la Cluj și pe mine asta mă doare foarte tare. La un joc atât de important, ar fi trebuit să arătăm altceva.

Când trebuie să joci un joc decisiv… Se pare că nu suntem atât de maturi. Îți trebuie experiență mai mare. Eu cred că jucătorii sunt de play-off, dar ne trebuie echipă.

Am fost moi. Foarte multe îmi reproșez. Nu trebuia să ajungem aici. Am pierdut foarte multe puncte în perioada de după cantonament, când nu am avut unde să ne antrenăm. Cu acele puncte, poate că am fi fost în play-off”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la flash-interviu, la Digisport.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *