Mutu, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Cred că lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea”

CFR Cluj a câștigat, la limită, cu 1-0, meciul disputat pe teren propriu cu FC Hermannstadt și a încheiat prima fază a sezonului regular cu 53 de puncte acumulate, iar cel puțin până la derby-ul dintre Rapid și FCSB din această seară, feroviarii se află pe locul 2 în Superliga. Unicul gol al partidei de vineri seara, 8 martie, a fost înscris de Philipp Otele, în minutul 90+3.

Tehnicianul Adrian Mutu a vorbit la finalul victoriei CFR-ului în fața sibienilor, 1-0, și l-a înțepat subtil pe fostul tehnician Andrea Mandorlini, precizând că „lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea”.

„Știam că o să avem un meci greu de lupă. Mă așteptam să atace mai mult, dar m-au surprins. În prima repriză am fost mai lenți, iar în a doua repriză am vrut puțin mai multă viteză. A fost un meci frumos, bine că s-a încheiat cu victoria noastră.

L-am felicitat pe Marius (n.r. Marius Măldărășanu) pentru tot ce a reușit la Hermannstadt, îmi pare rău că nu s-a calificat și el.

Da, sunt de 8 meciuri. 5 victorii, două remize și o înfrângere, e o statistică bună, dar cred că puteam să scoatem mai mult de la Galați. Astăzi am gestionat bine ultimul minut, dar tot timpul se poate mai bine.

Anul ăsta și play-out-ul este interesant. Cred că lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea, nu vreau să mă laud. Să vedem ce se întâmplă mâine și după putem face comentarii.

Nu ne dăm niciodată bătuți, dar e foarte greu. Diferența e deja mare și știm asta. Important e să ne facem noi meciurile”, a spus Adrian Mutu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *