Pleacă Mutu după umilința cu Corvinul? „Mă simt umilit. Nu are rost să găsim scuze, am fost penibili”

Antrenorul Adrian Mutu ar putea să își prezinte demisia în această seară de la CFR Cluj, după umilința suferită de echipa din Gruia la Hunedoara, scor 4-0, pe terenul Corvinului.

Acesta a declarat la finalul jocului să se simte umilit și nu poate să îi ierte pe jucători după acest eșec drastic, iar în această seară se va gândi dacă va mai continua pe banca feroviarilor, urmând ca mâine să anunțe ce va face.

„A fost roșu clar la Tachsidis, i-a sărit sângele din nas. Nu am ce să spun prea multe, un meci fără istoric pentru noi, doar pentru ei. În seara asta am fost penibil și nu are rost să găsim scuze pentru că am fi și mai penibili.

Eu cred că azi echipa trebuia să joace în zece cu spirit, cu atitudine, puteau să joace chiar și fără antrenor pe bancă, dar nu s-a întâmplat. Cred că am avut o problemă de atitudine și abordare, dar nu de acum, ci după meciul cu Sepsi am observat acest lucru.

După acest meci mă simt umilit. Nu se poate să se termine așa împotriva unei echipe care are tot bugetul cât trei jucători de-ai noștri. Nu aș putea să îi iert pe jucători după această umilință, pentru că nu îmi place să văd când nu se respectă culorile unui club. În seara aceasta am să mă gândesc ce voi face și mâine voi reveni cu un răspuns”, a declarat Mutu, extrem de afectat de acest eșec care o scoate pe CFR din Cupa României.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *