Înjurat de un stadion întreg la Cluj, Ianis Stoica a recunoscut că „U” a fost mai bună și a meritat victoria

Actualul jucător al lui Hermannstadt, Ianis Stoica, nu a fost prea bine primit pe Cluj Arena la meciul din sferturile Cupei României cu Universitatea Cluj. Acesta a fost primit cu huiduieli, fiind înjurat și fluierat la fiecare atingere a mingii.

Fanii clujeni nu au uitat modul rușinos cum s-a despărțit Stoica de Universitatea, club unde și-a reintrat în formă, iar sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău a rennăscut. Dar acesta a vrut să se transfere în străinătate și nu s-a mai prezentat la antrenamentele Universității, preferând să plece la București și să nu anunțe pe nimeni din staff-ul clubului clujean. Sabău a contat pe serviciile sale și a fost extrem de dezamăgit pentru modul cum a părăsit echipa.

La finalul meciului din sferturile Cupei României, câștigat de Universitatea Cluj cu 1-0 prin golul lui Anselmo în prelungiri, Ianis Stoica a recunoscut că alb-negrii au fost mai buni și au meritat victoria. Acesta a precizat că nu i-a auzit pe suporteri care îl înjurau.

„Nici nu i-am auzit, am jucat și pe stadioane mai pline. Sunt obișnuit cu presiunea, e alegerea lor. Fiecare face ce vrea. Important e că am ieșit din Cupă.

Trebuie să ne luăm revanșa în meciul de campionat. Poate au fost puțin mai buni, meritau să meargă mai departe. 

Trebuie să fim fair-play, să recunoaștem că au fost mai buni, dar peste trei zile avem un nou meci și trebuie să ne luăm revanșa”, a declarat Ianis Stoica.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *