Declarație fără perdea a căpitanului Camora după umilința de la Ovidiu: „Nu merităm să purtăm acest tricou. Să ne fie rușine”

Farul Constanța a umilit-o pe CFR Cluj cu scorul de 5-1, vineri seara, 19 aprilie, la Ovidiu, în etapa a 5-a din playoff-ul Superligii, iar căpitanul Mario Camora a avut un discurs dur după această înfrângere dureroasă.

Camora nu s-a ferit nici de el de cuvinte, asemeni lui Manea, și a declarat că „nici unul dintre noi nu merită să poarte acest tricou”.

„Ne facem cu toţii de ruşine. Nu ne trezim! Degeaba face patronul eforturi. Astăzi nu am intrat bine în meci, în nicio repriză. După ce au ratat câteva ocazii, am avut şi noi şansa noastră prin Otele. Putea fi alt meci.

E greu dacă nu o bagi în poartă. Orice atac al lor era un pericol.

Nu se poate aşa ceva! Nu merităm niciunul să purtăm acest tricou. Să ne fie ruşine, ar trebui să nu mai ieşim din case”, a spus Camora, la Prima Sport.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *