Sabău, mesaj tranșat după 3-3 cu Dinamo: „Trebuie făcută o analiză. Nu e ușor să construiești o echipă competitivă. Am fi putut mai mult”

Tehnicianul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a avut o declarație tranșantă după remiza cu Dinamo București, scor 3-3, din Sâmbăta Mare, pe Cluj Arena. 

Antrenorul clujean a precizat că echipa sa putea obține mai mult în această seară, dar au jucat cu teamă și foarte crispați. Jucătorii au făcut greșeli simple. 

„Realitatea e cea care se vede. Am schimbat și sistemul la cest joc, am jucat un 4-3-1-2. Am vrut să alergăm adversarul, să nu ne retragem, să jucăm sus. Au fost câteva acțiuni frumoase.

Am avut acea teamă, foarte crispați. Nu mai avem dinamică, rapiditate în gândire, să meargă mingea repede. Greșim simplu, e presiunea. Asta ne este meseria. Ar fi trebuit să arătăm mult mai bine. Jucăm cu Voluntari, sperăm la un joc mai bun.

Contează (n.r. situația de la club), avem 11-12 jucători cărora le-au expirat contractele. Dacă nu li s-au înnoit, înseamnă că nu au convins. A fost discuții înainte de acest joc, vedem ce se va întâmpla când se va termina. Vedem cu conducerea ce va fi cel mai bine pentru club„, a spus Sabău, la finalul meciului cu Dinamo, la flash-interviu Digisport.

Sabău știe de negocierile conducerii clubului cu Marius Șumudică, dar nu e surprins. Echipa merge la Voluntari să câștige și să termine campionatul cu o victorie.

Poate trebuia să fiu mai dur

„E un subiect care pe mine personal nu mă afectează (n.r. cu Marius Șumudică). S-a discutat. Am și eu sursa mea. Am înțeles că s-a discutat venirea. Nu trebuie să fiu surprins că se poate întâmpla așa ceva. Încercăm să terminăm campionatul acesta bine.

Trebuie făcută o analiză. Nu e ușor să construiești o echipă competitivă. Alții spun că asta e nivelul, alții că am fi putut mai mult. Și eu cred că am fi putut mai mult. Și eu cred că poate ar fi trebuit să fiu mai diferit, să fiu mai dur.

Noi mergem să câștigăm la Voluntari. Dinamo e un club pe care îl iubesc. Oricine a jucat pentru Dinamo simte ceva aparte. M-a format ca sportiv adevărat. Am rămas cu prieteni.

Eu am zis că atunci când se va construi acel stadion, Dinamo va redeveni acel club puternic”, a mai sustinut antrenorul.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *