U-BT Cluj se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului 3 al finalei cu Oradea. Guzman va fi indisponibil

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca se pregătește meciul 3 al finalei Ligii Naționale cu CSM Oradea, care va avea loc astăzi, 18 mai, de la ora 18:30.

Deși are un avantaj de 2-0 după primele două jocuri de la Cluj, U-BT are probleme de lot înaintea acestui joc trei. Karel Guzman va fi indisponibil pentru acest meci din Oradea Arena.

Antrenorul campioanei en-titre Mihai Silvășan a prefațat jocul de la Oradea și a anunțat că echipa va trebui să joace fără Karel Guzman, a cărui entorsă a recidivat după primul meci al seriei finale.

Așteptăm cu nerăbdare meciul al treilea, este o partidă importantă în această serie. Lucrurile vor fi diferite față de cum au fost la Cluj, în sensul că Oradea are avantajul terenului propriu și publicul va fi de partea lor. Sunt convins că nu vor ceda după 2-0 și își vor dori victoria.

Noi trebuie să fim pregătiți, să fim extrem de agresivi în apărare și să continuăm meciurile bune făcute în apărare. Va fi greu să îi ținem la sub 70 de puncte, dar trebuie să încercăm să îi limităm din acest punct de vedere. Vom fi fără Karel Guzman, entorsa lui a recidivat după primul meci și nu va fi apt”, a declarat antrenorul Silvășan.

Clujenii vor fi susținuți la Oradea de un grup numeros de suporteri care vor face deplasarea de la Cluj cu mai multe autocare.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *