Dan Nistor și-a cerut scuze după ce a ratat penalty-ul decisiv în barajul cu CSU Craiova

Decarul Universității Cluj, Dan Nistor, a înscris două goluri în meciul de baraj pentru Conference League împotriva lui CSU Craiova, ambele din penalty, dar echipa sa a pierdut cu 5-4 duelul la loteria loviturilor de departajare. Tot el a fost cel care a ratat penalty-ul decisiv la scorul de 4-4, gol care ar fi putut să o califice pe Universitatea în preliminariile Conference League, însă ratarea sa a adus egalarea pentru Craiova și ratarea tânărului jucător al Universității, Filip Ilie.

La finalul jocului, la flash-interviu, Nistor și-a cerut scuze fanilor și colegilor pentru că a ratat acel penalty și a declarat că își doreau foarte mult să se califice. Acesta a avut un moment de sinceritate și a recunoscut că e greu să duci un campionat când stai în 5-6 jucători, fără salarii de 15.000 euro.

„Numai în pielea mea să nu fii. Trebuia să câştigăm, am avut multe ocazii, am ratat uşor acele ocazii. Am egalat pe final la acel penalty. Din păcate, am ratat acel penalty, îmi asum vina şi le cer scuze fanilor, colegilor, tuturor.

Poate a fost miza mare, unii jucători au fost obosiţi. Ne doream foarte mult, am ratat calificarea în finala Cupei, în play-off. Sper să mai vină jucători care să aducă un plus de valoare.

Echipa merită mai mult. Sunt un tip sincer, dar când stai în 5-6 inşi, e greu să duci un campionat, Am auzit în presă că avem 15.000, 16.000 de euro. Eu sunt sincer, vă arăt şi contractul.

Numai prostii în presă”, a spus Dan Nistor, la Digisport.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *