Sabău a anunțat revoluție la „U” Cluj după ce echipa a ratat Conference League. „Sunt foarte dezamăgit. E un obiectiv ratat”

Universitatea Cluj a ratat șansa istorică de a juca într-o competiție europeană după 29 de ani, după ce a pierdut barajul cu CSU Craiova la penalty-urile decisive. Oltenii lui Costel Gâlcă i-au învins pe elevii lui Sabău cu 5-4 la loteria penalty-urilor și au prins ultimul tren spre preliminariile Conference League.

Deși a făcut un joc bun, cu multe ocazii, universitarii clujeni au fost egalii ocupantei locului 3 din play-off, 0-0 după 90 de minute și 1-1 după 120 de minute, cu două penalty-uri înscrise în prelungirile partidei.

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat că este foarte dezamăgit de acest joc, iar echipa a ratat un nou obiectiv. Acesta a anunțat revoluție la echipă și jucătorii la care va renunța după ce va avea o discuție cu conducerea.

E un obiectiv ratat. Sunt foarte dezamăgit

„Din păcate, am fost din nou acolo, e a doua oară când ratăm la penalty-uri şi nu mergem mai departe. E dezamăgire mare, toţi sunt foarte afectaţi. Aveam posibilitatea să facem istorie, era important pentru viitorul acestui club, pentru viitorul nostru.

Efectiv nu am vrut să privesc penalty-urile. În unele momente, am avut un sezon bun. Am fost la un pas de play-off. Am ratat fără să avem un joc spectaculos. E trist, dar asta e meseria. Cu Voluntari am ratat o ocazie imensă. Cu multe momente bune, frumoase, dar şi cu momente mai puţin plăcute. Încercăm să ne revenim și mergem mai departe.

La cald, nu vreau să iau decizii. Mâine vom avea o discuţie, vom decide cine va rămâne şi cine va pleca. Trebuie să fim atenţi, fără sentimente, emoţional. Pentru mine, este un eşec. E un obiectiv ratat. Eu sunt foarte dezamăgit”, a spus Sabău, la Digisport, dupa meci.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *