Dragoș Militaru a analizat minusul Unirii Dej din etapele disputate:” Cred că în multe situații a existat o lipsă a experienței de a gestiona rezultatele”

În cadrul emisiunii Sportul Clujean Live, antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru, a analizat partidele disputate până acum și a tras mai multe concluzii cu privire la partidele în care Unirea Dej putea obține mai mult:

„Cred că în multe cazuri a existat o lipsă a experienței de a gestiona anumite momente. Singurul meci mai modest a fost cel cu „U” Cluj, mai exact prima parte. Cred că jucătorii au fost apăsați de miza jocului, știind că este un derby local. În rest pot spune că am fost destul de constanți în evoluții, rezultatele au fost constante. Nu cred că am avut 7-8 meciuri la rând negative. Am avut perioade în care am jucat la rând cu echipe puternice, Chiajna, CSA Steaua , Petrolul, Astra, U Cluj.” a precizat Dragoș Militaru.

„Avem o apărare în primele 5-6 echipe, am avut un joc ofensiv și am avut în foarte multe rânduri ocazii de a marca, dar pe care nu am reușit să le concretizăm. În mod cert se putea obține mai mult (n.r. în meciurile cu Brașov și Dunărea Călărași). Nu cred că vom mai avea șansa să mai avem un meci cum a fost cel cu Dunărea, în care să avem atâtea ocazii de gol, dar să nu reușim să le concretizăm. Chiar și la Chiajna, ei avut un penalty, iar în rest nu a mai fost nicio ocazie de gol. Cu Petrolul, am avut 1-0 până aproape de final și am luat gol din corner de la cel mai mic jucător de pe teren (n.r. Mihai Constantinescu). Atunci a trebuit să scoatem unul dintre fundașii centrali, care era accidentat și s-a destabilizat linia de apărare.” a mai spus Dragoș Militaru.

Nu, în ultimul rând, antrenorul Unirii Dej a dezvăluit faptul că împreună cu echipa și-au setat să obțină rezultate cât mai bune, indiferent de adversar:

Împreună cu jucătorii ne-am pus în cap ca la fiecare meci să obținem maximul posibil indiferent de adversar. Trebuie să luptăm, atât eu cât și jucătorii pentru a deveni mai buni și a obține cât mai multe rezultate bune cu acest club.” a mai afirmat Dragoș Militaru

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *