Liga Națională de handbal feminin va fi sponsorizată de MOL România

Federația Română de Handbal a oficializat un parteneriat care vizează Campionatul Național Feminin – Liga Florilor.

FRH şi multinaționala MOL, una dintre cele mai importante companii petroliere din România, au semnat un acord în valoare de 200.000 de euro, valabil până la 31 decembrie 2020. În baza acestei înțelegeri, campionatul intern de handbal feminin se va numi „Liga Florilor MOL”.

La evenimentul care a avut loc la sediul COSR, au fost prezenți Alexandru Dedu, preşedintele FRH, Camelia Ene, CEO MOL România, dar şi Crina Pintea, cea mai bună handbalistă a României în 2019.

Un parteneriat care încununează un drum început acum cinci ani, în care handbalul românesc a fost desfăcut în diferite produse, echipele naţionale, campionatele naţionale, Cupa României, Supercupa, produse care au fost branduite, marketate, crescute şi prezentate ca nişte valori ale sportului românesc actual. În momentul de faţă, un produs premium al federaţiei de handbal,  Liga Naţională Feminină, Liga Florilor, încheie un parteneriat puternic cu o multinaţională căreia îi mulţumim că se află lângă noi. Am avut un Consiliu de Administraţie care a validat acest contract şi deja s-a stabilit ca suma de 135.000 de euro să plece către echipe.  Jumătate se va plăti acum, iar cealaltă jumătate în septembrie, pentru că vor fi două echipe care retrogradează, două echipe care urcă”Alexandru Dedu, președinte FRH.

Suntem onoraţi să devenim partener strategic al Ligii Florilor, care din acest sezon se va numi Liga Florilor MOL. Sunt convinsă că acesta va fi doar începutul unei colaborări extrem de fructuoase–  Camelia Ene, CEO şi Country Chairman MOL România.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *