De la lupta pentru titlu în România la retrogradare în Grecia. Fosta „rezervă de lux” a lui Arlauskis, spaniolul Jesús Fernández, a plecat de la CFR Cluj și a revenit la Panaitolikos!

Portarul spaniol Jesús Fernández, 31 ani, fotbalist trecut și pe la gruparea Real Madrid, a fost cedat de CFR Cluj în Grecia, la formația Panaitolikos, penultima clasată în campionatul elen.

Fernandez a trecut în carieră pe la formațiile spaniole Cádiz CF, Numancia, RM Castilla, Granada CF, Levante și Real Madrid.

În tricoul „galacticilor”, ibericul a câștigat trofee importante ca UEFA Champions League, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, de două ori Campionatul Mondial al Cluburilor și de două ori Supercupa Europei.

În tricoul CFR-ului a bifat doar trei prezențe oficiale, fiind „rezerva de lux” pentru titularul de drept între buturile campioanei României, lituanianul Giedrius Arlauskis.

Fernandez a fost adus la CFR Cluj odată cu fostul galactic Julio Baptista (38 ani), plecat și el între timp după ce a bifat doar 20 de minute în două meciuri. În prezent, Baptista s-a retras din activitate.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *