Falub nu poate sta departe de „U” Cluj. Demis cu scandal în etapa a treia, antrenorul revine la clubul său de suflet! Ce funcție va avea?

Dat afară de la Universitatea Cluj în etapa a treia a acestui sezon competițional după eșecul cu Gloria Buzău (1-2), antrenorul Adrian Falub ar putea reveni în cadrul clubului său de suflet, dar nu la echipa mare, ci la Centrul de Copii și Juniori.

Potrivit surselor Liga2.ro, confirmate și de sursele sportulclujean.ro, Falub s-ar fi înțeles cu directorul general al clubului, Daniel Stanciu, și ar putea reveni la formația „șepcilor roșii”.

Atribuțiile tehnicianului în vârstă de 49 ani ar fi organizarea și supervizarea activității antrenorilor și a juniorilor din cadrul Centrului de Copii.

Acesta va începe munca în noua funcție din ianuarie 2021.

Este pentru a treia oară câmd Adrian Falub va reveni la FC Universitatea Cluj, acesta a mai preluat de două ori banca tehnică a echipei mari de la debutul noului proiect al clubului început din 2016 din Liga a 4-a. Și tot de două ori a fost demis pentru rezultatele slabe înregistrate.

Antrenorul Costel Enache a preluat echipa în etapa a 4-a a ligii secunde și a dus-o pe poziția a 6-a la final de an, ultimul loc care duce în play-off, având 23 de puncte după 14 meciuri disputate.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *