Încearcă să pună Șapca pe Cupă! Baschetbalistele Clujului joacă în Final 4-ul CRBF

Universitatea Cluj va participa în acest weekend la turneul Final 4 al Cupei României la baschet feminin, ajungând după 13 ani în semifinalele competiției. Meciurile se desfășoară la Satu Mare pe 20 și 21 februarie.

Cea mai titrată formație din baschetul feminin românesc a ajuns să se bată din nou pentru cucerirea unui trofeu, după finala campionatului din 2017 cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. „U” a reprezentat una dintre surprizele ediției din acest an a Cupei României, cu un parcurs perfect în prima fază, învingând formațiile Olimpia Brașov, Phoenix Constanța și FCC Baschet Arad.

Drumul spre finala competiției pare mai ușor pentru clujence, care o să întâlnească în penultimul act echipa Agronomia București, penultima clasată din LNBF.

Cu trio-ul Campbell – Timbilla – Uiuiu strângând medii de peste 10 puncte pe meci, „U” poate aborda cu încredere turneul final, iar în cazul accederii în finală, va disputa un meci complicat cu învingătoarea dintre Sepsi SIC și CSM Satu Mare.

Duelul dintre Universitatea Cluj și CS Agronomia București deschide programul semifinalelor, începând cu ora 16, după care de la 19 se înfruntă Sepsi cu CSM Satu Mare, din orașul gazdă al Final 4-lui. Finala are lor duminică, 21 februarie, de la ora 18, toate meciurile putând fi urmărite în direct pe canalul de YouTube al FRB.

Declarațiile antrenorului

„Suntem fericiti pentru ca echipa noastra joaca din nou o semifinala de Cupei Romaniei, dupa o pauza de 13 ani. Am reusit lucruri extraordinare in faza anterioara a competitiei, iar acum ne aflam in fata unei noi provocari. Vom incerca sa luptam din rasputeri pentru a reprezenta Clujul cu demnitate si pentru a face orasul sa fie mandru de noi. Sper ca acest turneu final sa fie urmarit online de cat mai multi fani, pentru ca se meciurile se anunta a fi extrem de echilibrate si interesante.”, a declarat antrenorul secției de baschet feminin a Universității Cluj, Ioannis Koukos, pentru site-ul FRB.

Foto: Federația Română de Baschet

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *