Campioanele revin în gazon! „U” Olimpia continuă lupta spre un nou titlu

„U” Olimpia Cluj debutează luni în play-off-ul Ligii 1 la fotbal feminin, clujencele având un duel interesant la Vasas Femina Odorheiu Secuiesc. Primele meciuri din faza superioară se vor juca duminică dimineața.

„Studentele” pornesc faza finală a campionatului intern cu punctaj maxim, după 11 victorii din tot atâtea jocuri până la stabilirea echipelor ce merg în play-off și play-out. Adversarele de la Vasas Femina au strâns în schimb 23 de puncte, intrând în top 6 de pe poziția a patra.

În prima parte a campionatului, Olimpia a trecut cu Vasas Femina pe teren propriu, în octombrie, cu 3-1, producând atunci primul eșec stagional harghitencelor.

Schimbări la nivelul lotului în pauza de iarnă

Lotul alb-negrelor a suferit câteva modificări de la finalul sezonului regular, plecând jucătoarele Teodora Meluță (Lugano, Elveția), respectiv Lavinia Boandă și Melinda Nagy, ambele urmând să joace în campionatul Ungariei. Site-ul clubului clujean notează și că Ioana Bortan a revenit „acasă” după aventura din Finlanda, iar Erin Seppi, portarul de origine americană va juca și în acest an la Cluj, în timp ce Rashida Beal, un fundaș din SUA este cel mai nou transfer.

Programul primei etape din play-off

Alături de duelul deja devenit tradiție în fotbalul feminin românesc, „U” Olimpia – Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, în prima etapă a play-off-ului se vor înfrunta Heniu Prundu Bârgăului – Universitatea Galați (14 martie, ora 11) și Piroș Security Arad – Fortuna Becicherecu Mic (14 martie, ora 12).

Meciul de la Odorhei va încheia prima rundă, luni dimineață de la ora 11.

„Meciul cu Vasas este unul important pentru că reprezintă debutul nostru în play-Off. Va fi un meci dificil dar sunt sigură că vom debuta cu dreptul. Și pentru mine, a fost o perioadă destul de obositoare făcând școală online, încercând să țin un echilibrul între fotbal și facultate, dar sunt sigura ca toată munca va da roade!”, a declarat Oana Negrea pentru u-olimpiacluj.ro

Foto: u-olimpiacluj.ro

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *