Unirea Dej caută primul succes în deplasare din acest campionat. Dejenii întâlnesc o fostă campioană

Unirea Dej se deplasează pe terenul Astrei Giurgiu în etapa a 7-a din Liga 2, fosta campioană a României fiind într-o situaţie complicată după retrogradarea în eşalonul secund.

Deşi a obţinut 8 puncte pe teren, asemenea Unirii, Astra este la borna -2 în clasament, pe ultimul loc. Astralii au pornit cu o penalizare de 10 puncte în actuala stagiune, din care au tăiat mai bine de jumătate în decurs de doar trei etape.

Problemele financiare ale giurgivenilor au afectat serios şi lotul, unul format din jucători tineri şi foarte tineri, lider în privinţa vârstei fiind Kehinde Fatai, dar care are de ispăşit încă o suspendare până la finalul lunii septembrie, pentru o acuzaţie de dopaj, faptă în care au fost implicaţi şi Alex Ioniţă respectiv Takayuki Seto.

Astra nu a arătat un joc rău până în acest moment al sezonului, înscriind în fiecare etapă. Singurele victorii au venit cu FK Csikszereda şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ambele cu 1-0.

Cel mai bun marcator este David Brăilă, un mijlocaş de 19 ani, cu 2 reuşite. De partea cealaltă, din tabăra Unirii Dej se remarcă la acest capitol Alex Pop, cu 3 goluri.

Băieţii pregătiţi de Dragoş Militaru vor căuta primul succes „extern”, până acum din două deplasări având un singur punct luat şi încă n-au putut marca.

Duelul dintre Astra Giurgiu şi Unirea Dej este programat sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 11.00 pe stadionul „Marin Anastasovici”, „panterele roz” făcând deplasarea încă de joi, din prisma distanţei mari dintre cele două oraşe. Arbitrii delegaţi sunt Vladimir Andrei Nagy (la centru – Măhăceni, Alba) respectiv asistenţii Constantin Mihai Cantemir (Făgăraş) şi Roberto Ciuraru (Sfântu Gheorghe).

Foto: Instagram FC Unirea Dej Oficial (Riti Jozsef)

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *