Erik Lincar, mulțumit de victoria cu Viitorul Panduri: „Dacă vom juca așa în fiecare etapă vom aduna mult mai multe puncte”

Universitatea Cluj s-a impus fără emoții în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu 1-0, după golul marcat de Boiciuc în minutul 68. Cu această victorie studenții au urcat pe locul 4 cu 15 puncte, iar la final Erik Lincar s-a arătat bucuros de succesul echipei sale.

”În Liga a 2-a e o luptă şi e adevărat că în ultimele două deplasări din campionat ne-am descurcat destul de prost. Am întâlnit o echipă care în ultimele două etape a reuşit să încurce echipele de pe primele două locuri.

Sunt foarte mulţumit pentru devotamentul jucătorilor, pentru determinarea lor şi dacă am reuşi să jucăm aşa în fiecare etapă, cu siguranţă am reuşi să adunăm mult mai multe puncte. Victoria e victorie şi dacă e muncită sau obţinută mult mai lejer, dar trebuie să credem, trebuie să ne sacrificăm.” a precizat Erik Lincar citat de Telekomsport

Tehnicianul „șepcilor roșii” a precizat și momentul în care echipa sa ar putea reveni pe Cluj Arena:

Abia la începutul lunii ne vom întoarce la Cluj, nu ne plângem, acest lucru se întâmplă în fiecare an la această echipă din cauza Untold-ului. Important e să ne adaptăm şi să încercăm să obţinem victorii, pentru că trebuie să ne menţinem pe primele locuri ale clasamentului” a spus Erik Lincar pentru aceeași sursă.

Următorul joc al Universității Cluj va fi sâmbătă 25 septembrie în deplasare contra nou promovatei Dacia Unirea Brăila.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *