Fără timp de respiro! U-BT debutează în Cupa României pe terenul Stelei

La doar 48 de ore după succesul din SuperCupă cu CSO Voluntari, U-Banca Transilvania își începe aventura și în Cupa României, având în față un adversar facil, CSA Steaua București.

„Militarii” au suferit mai multe modificări la nivelul lotului, schimbându-și toți străinii din stagiunea trecută. Astfel, în roșu-albastru vor evolua de acum KJ Jackson (ex CSU Sibiu), Zarko Djuric (Voluntari), Andrey Ivanov (Tundja Yambol, Bulgaria), Terrell Carter (Oliveirense, Portugalia) și Karlo Vragovic (Cedevita Junior, Croația), printre românii noi meritând amintiți Tudor Gârbea (Voluntari) și Amedeo Casale (Dinamo).

Formația pregătită de Eugen Ilie a avut șase meciuri amicale programate în presezon, dar unul a fost abandonat după cum notează baschet.ro. Rezultatele înregistrate de Steaua în perioada de pregătire sunt următoarele: 86-85 cu CSM Târgu Jiu, 72-72 cu FC Argeș Basketball, 67-88 cu CSO Voluntari, 73-91 cu CSM Ploiești respectiv 68-74 cu Rapid București.

Steaua a ratat anul trecut prezența în play-off-ul LNBM, după ce în timpul colaborării cu CSM București a fost printre formațiile puternice ale țării, cu calificări în fazele finale. În Cupă, steliștii au fost eliminați în sferturi de către SCM U Craiova în cadrul Final 8-ului de la Cluj-Napoca, cu 78-82.

U-BT și CSA Steaua vor avea trei apariții una împotriva celeilalte într-o singură săptămână, mai întâi în turul de la București (24 septembrie, ora 18.00), apoi în returul din „Horia Demian” (28 septembrie, ora 18.15), totul culminând în 30 septembrie cu debutul Ligii Naționale, tot la Cluj-Napoca.

Ambele manșe sunt transmise la televizor, pe LookSport și DigiSport.

Foto: arhivă u-bt.basketball (Manases Sándor)

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *