Silvășan, la finalul jocului pierdut din EuroCup cu Lietkabelis: „Am făcut anumite greșeli care ne-au costat”

Antrenorul principal al formației U-Banca Transilvania Cluj, Mihai Silvășan, a făcut analiza jocului pierdut cu scorul de 75-77 împotriva lituanienilor de la Lietkabelis, din etapa a 13-a a grupelor EuroCup, iar în ciuda acestui eșec, al nouălea din competița europeană, clujenii păstrează șanse reale la calificarea în play-off.

„Este o înfrângere dureroasă. Cred că ne-am luptat și am arătat caracter, dar nu am avut o seară foarte bună în ceea ce privește procentajele atât la trei puncte, cât și la libere. În asemenea meciuri orice greșeală se vede.

Noi am făcut anumite greșeli care ne-au costat. De exemplu, l-am lăsat pe Morris să înscrie de pe partea stângă, deși știam că tendința lui e să meargă în acea direcție.

Acestea sunt detalii pe care trebuie să le analizăm cu băieții. Atâta timp cât există în continuare șanse, noi o să ne luptăm pentru victorie. O să revenim la antrenamente și vom face tot posibilul să ne îmbunătățim jocul. Urmează meciuri importante și avem obiective de îndeplinit.

Atmosfera în sală a fost senzațională, speram să îi bucurăm pe fani cu o victorie. Le mulțumim din suflet suporterilor că sunt alături de noi, chiar dacă traversăm un sezon complicat”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan la finalul jocului.

„Am pierdut meciul pe sfârșit și o bună parte din joc am respectat planul nostru. Am făcut anumite erori, pe unele nu am putut să le controlăm, iar altele depind strict de noi.

Am luptat până în ultima secundă, dar nu am reușit să câștigăm. E frustrant pentru toată lumea, însă știm că mai sunt cinci meciuri și șansele nu sunt pierdute definitiv. Nimeni nu ne va da nimic pe gratis, trebuie să muncim și să luăm totul prin efort”, a declarat jucatorul Emanuel Cate.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *