ATMOSFERĂ senzațională creată de suporterii lui „U” Cluj pe stadionul din Sibiu la finala Cupei României! VIDEO

Suporterii Universității Cluj au dominat audiența și creat o coregrafie impresionantă înaintea duelului cu Sepsi OSK din finala Cupei României pe stadionul „Municipal” din Sibiu, fondul sonor al micuței arene fiind dominat de clujeni.

Coregrafia a fost în culorile tricolorului și ROMÂNIA format de suporteri, alături de mesajele U CLUJ și Capul sus ca în 65!

Crainicul stadionului a anunțat că la această partidă asistă la un număr de 11.813 de spectatori, iar imnul Deșteaptă-te române au fost interpretat de toată arena mai puțin sectorul rezervat fanilor lui Sepsi OSK, care au tăcut și au strigat „Ria, ria Ungaria”. Aceștia au arborat și drapelul Ungariei și al Ținutului Secuiesc, al cărui imn l-au interpretat, însă nu s-a auzit de atmosfera creată de fanii alb-negrilor.

De asemenea, tradiționatul imn al Universității Cluj, „Slavă ție studenție”, a răsunat pe tot stadionul din Sibiu.

„Ardealul se îmbracă în alb si negru și se împodobește în tricolor”, a fost un mesaj al galeriei Universității Cluj.

În debutul reprizei secunde, o nouă coregrafie a atras toate privirile arenei și toate telefoanele și blitzurile aparatelor foto au fost țintite spre sectorul Universității, iar o ploaie de fumigene au zburat din peluza „șepcilor roșii” și torțele au luminat tot stadionul, creând o atmosferă demnă de o adevărată finală de Cupa României.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *