Se pregătește Deac de retragere? Veteranul lui CFR s-a accidentat din nou

Veteranul Ciprian Deac, 37 ani, a aduat 15 apariții în toate competițiile în acest sezon competițional, reușind un gol și un assist. 

Jucătorul s-a accidentat din nou la revenirea pe gazon și ar putea lipsi în perioada următoare, în urma celor întâmplate la cea mai recentă partidă, cu Rapid, în Giulești. Președintele clubului, Cristi Balaj, a oferit detalii despre cele întâmplate.

„La Deac, semne de întrebare. N-a contat că a avut toxiinfecție alimentară, că a suferit trei zile. Cu toate acestea, cu tot ce a depins de el ca să fie în teren, acum cu această accidentare pe care a avut-o.

Jucătorul de la Rapid nu a avut nicio vină, a fost întâmplător, mi-a spus că i-a trosnit genunchiul. El a avut și o intervenție chirurgicală. La dreptul parcă, la piciorul la care a avut intervenția medicală i-a trosnit genunchiul. El are și metal introdus”, a explicat Balaj pentru Fanatik.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *