Adi Mutu, favoritul principal să o preia pe CFR Cluj. Varga l-a desființat pe Mandorlini

Adrian Mutu va fi noul antrenor al lui CFR Cluj, dorit insistent de patronul Neluțu Varga, care l-a desființat pe italianul Andrea Mandorlini (63 ani).

Înfrângerea usturătoare la Botoșani pe terneul ultimei clasate  i-a fost fatală lui Mandorlini, care l-a făcut pe Varga să ia atitudine. Acesta a confirmat plecarea italianului și aducerea lui Mutu ca principal pentru a redresa locomotiva feroviară.

„Da, e adevărat. Renunțăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând așa. Când nu ești în stare să bați la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm! Nu vreau să ajung să joc în play-out. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat.

Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor.

O să discutăm cu el (n.r. – Mandorlini) să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregătește echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condițiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus. Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă!”, a declarat Varga pentru iamsport.ro.

Andrea Mandorlini a fost la al doilea mandat pe banca lui CFR și a avut 27 de meciuri, înregistrând 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *