„U” Cluj – FCSB! Fanii „șepcilor roșii” își dau întâlnire pe Piezișă înainte de meci

Universitata Cluj primește luni seara, 19 februarie, de la ora 20:30, pe Cluj Arena, vizita liderului campionatului, FCSB, în cadrul etapei cu numărul 26 din Superliga.

Atmosfera se anunță una incendiară pentru acest duel al orgoliilor, iar fanii Universității Cluj au anunțat că își dau întâlnire pe tradiționala stradă Piezișă, de unde vor pleca în marș spre stadionul Cluj Arena.

Suporterii se întâlnesc la ora 17:00 pe Piezișă.

Biletele sunt în continuare disponibile pe platforma bilete.ro, la prețul între 25 lei la peluză, respectiv 35 lei la tribuna a doua. În multe dintre sectoarele Cluj Arena este deja sold-out.

„U” Cluj se află pe locul 10 în clasamentul Superligii, cu 33 de puncte, iar în cazul unui succes în fața liderului ar urca pe locul 6 în clasament, ultima poziție de play-off.

FCSB va trata meciul cu seriozitatea și va juca la victorie pentru a menține un avantaj confortabil în clasament față de locul secund, care este 6 puncte în acest moment, roș-albaștrii au 54, iar Rapid 48.

Foto © Cristi Vescan / Transilvania Photos

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *