Handbaliștii lui „U” Cluj joacă luni un meci important la Sighișoara

Handbaliștii de la Universitatea Cluj vor disputa luni, 4 martie, de la ora 17:30, un meci important în economia clasamentului Ligii Zimbrilor, în deplasare, pe terenul formației CSM Sighișoara, în cadrul etapei a 19-a.

Cele două formații sunt vecine de clasament, Universitatea se află pe locul 12, cu 13 puncte, în timp ce Sighișoara e pe 13, cu 12 puncte.

În partida din turul campionatului, alb-negrii s-au impus cu 27-24 pe teren opriu, dar între timp ambele formații au schimbat antrenorii, gazdele avându-l acum la timonă pe fostul internațional Sandu Iacob, în timp ce clujenii sunt conduși de fosta glorie a handbalului românesc, Carmen Amariei.

Întâlnirea dintre CSM Sighișoara și „U” Cluj-Napoca va începe luni la ora 17,30 și va putea fi urmărită în direct pe postul PRO ARENA.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *