Baschetbalistele lui „U” Cluj au încheiat sezonul regular cu o victorie în fața Olimpiei Brașov

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a încheiat sezonul regular al Ligii Naționale cu un succes muncit, sâmbătă în meciul cu CSTBv CSU Olimpia Brașov.

Partida din Sala Sporturilor „Horia Demian” a contat pentru etapa a 14-a a competiției și a consemnat la final succesul clujencelor cu 84-62 (25-9, 18-17, 21-23, 20-13).

Cea mai bună marcatoare a Universității a fost Elisabeth Pavel, cu 25 de puncte, urmată de Veronika Liubinets 24, Alexis Pana 16, Alexandra Uiuiu 7, Renata Kovacs 6, și respectiv Maria Farago, Laura Bota și Delora Pricop câte 2 puncte.

Au mai jucat Ioana David și Miruna Rus, Veronika Liubunets s-a remarcat cu 12 recuperări, Elisabeth Pavel cu 11 în timp ce Alexis Pana a oferit 8 pase decisive.

La finalul acestei prime faze a campionatului, antrenorul Ioannis Koukos a tras câteva concluzii, citate de site-ul oficial, u-cluj.ro:

„Am încheiat sezonul regulat cu un succes frumos pe teren propriu. Din păcate câteva accidentări ne-au împiedicat să ne prezentăm la cel mai înalt nivel dar avem încă timp să rezolvăm aceste probleme. Suntem la cea mai bună performanță din ultimii 5-6 ani ceea ce nu poate decât să ne bucure.

Am muncit bine dar nu uităm că suntem abia la jumătatea drumului, mai avem meciurile din play-off în care vom încerca să obținem o clasare cât mai bună. În concluzie nu pot decât să fiu mulțumit de comportarea fetelor noastre și am convingerea că vom continua să ne prezentăm la fel până la sfârșitul acestei ediții de campionat”, a declarat antrenorul clujencelor.

Următoarea provocare pentru „U” Cluj reprezintă participarea la Turneul Final 8 al Cupei României în care alb-negrele vor da piept sâmbătă 9 martie, de la ora 20 cu CSM CSU Constanța.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *