Sabău, după victoria de la Galați: „Ar fi o performanță extraordinară să mergem în Conference League”

Tehnicianul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a tras concluziile după victoria pe care echipa sa obținut-o la Galați, cu Oțelul, scur 2-0. Acesta a spus că ar fi o performanță extraordinară ca echipa sa să joace în Conference League și a spus că jucătorii trebuie să creadă în ei că vor reuși să scrie istorie.

Ambele reușite ale succesului de la Galați i-au aparținut argentinianului Federico Anselco, în minutele 62 și 72. Jucătorul a intrat în locul lui Vali Gheorghe în minutul 58.

Sunt foarte bucuros pentru că am rămas în cursă pentru calificarea în Conference League. Am putea încheia sezonul senzațional. Pentru noi ar fi o performanță extraordinară pentru acest club, pentru jucători, pentru mine (n.r. să mergem în Conference League). Am ajuns până aici și trebuie să credem în noi.

N-am reușit să credem în noi suficient în prima repriză. Aveam nevoie să ținem mai mult de minge, să ieșim mai mult la joc. Oțelul a căzut fizic după 30 de minute, era normal, au încercat la începutul meciului să marcheze gol, să-și ușureze munca. Au jucat 3 jocuri într-o săptămână, nu e ușor. Trebuia să avem multă răbdare. În repriza a doua au venit acele contratacuri”, a spus Sabău la flash-interviu, dupa meci.

Ce le-a spus Sabău la pauză jucătorilor

Pentru a produce un șoc la echipă după o primă repriză în care Oțelul a fost echipa mai bună, Ioan Ovidiu Sabău a mărturisit că a avut o discuție bărbătească cu jucătorii săi în vestiar după primele 45 de minute.

„La pauză a fost o discuție mai aprinsă. Le-am spus jucătorilor că pot mult mai mult, că este păcat că au ajuns până aici și să ratăm iarăși un obiectiv și să pierdem bani. În prima repriză am dat senzația că suntem în vacanță„, a mai spus Sabău.

Meciul de baraj pentru preliminariile Conference League dintre CSU Craiova si Universitatea Cluj va avea loc duminică, 26 mai, de la ora 20:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *