Reacția managerului lui „U” Cluj, Adrian Falub, după amicalul cu Arieșul Turda

Clubul de fotbal Universitatea Cluj a dezmințit printr-un comunicat oficial orice implicare în trucarea amicalelor cu Debrecen și Sticla Arieșul Turda, iar antrenorul principal și managerul sportiv, Adrian Falub, a clarificat lucrurile.

Tehnicianul „șepcilor roșii” a precizat într-un comunicat pe site-ul clubului că atâta timp cât el va fi manager sportiv la „U”, această echipă va fi implicată doar în pariul promovării în sezonul viitor și cel al formării de jucători în propria pepinieră.

Câtă vreme voi fi manager sportiv aici, va garantez ca Universitatea Cluj va fi implicată doar în două pariuri: cel al promovării în sezonul viitor și cel al formării de jucători în propria Academie. Orice alte speculații sunt, pentru mine, demne de dispreț. Și asa ar trebui sa fie pentru toți, în lipsa unor informații banale, culmea, accesibile oricui„, a declarat Adrian Falub, manager sportiv FC Universitatea Cluj.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *