Donatas Tarolis, după prima victorie pentru „U” BT Cluj-Napoca în finala cu Oradea: „Ne-am făcut foarte bine treaba defensiv și asta a fost avantajul nostru”

Autor a 21 de puncte în partida câștigată de U BT Cluj-Napoca în primul meci cu CSM Oradea, scor 73-62, Donatas Tarolis a acordat declarații la finalul partidei.

„A fost un joc extrem de fizic, ambele echipe au jucat foarte dur, dar am terminat în frunte. Ne-am făcut foarte bine treaba defensiv și asta a fost avantajul.

Defensiva noastră a fost intensă, fiecare jucător a dat totul pentru această echipă și asta a fost cheia, să dăm energie și să facem ceea ce trebuia să facem. Primele două sferturi am fost prea stresați pentru că este finala, primul meci, ambele echipe își doresc să joace bine, coșurile nu intrau, dar în repriza a doua cred că ne-am mai relaxat, am jucat în ofensivă mai bine și am înscris puncte mai multe.

Un joc bun este un job bun, dar cel mai important este victoria și trebuie să fac încă două meciuri bune pentru a aduce trofeul aici.

Fanii sunt extraordinari și sunt al șaselea nostru jucător pe teren, ne încurajează și ne susțin, iar asta chiar ne ajută.

Meciul doi de vineri va fi mult mai dificil decât cel de azi, dar vom face multe analize și vom fi mult mai bine pregătiți”, a declarat Tarolis la finalul jocului.

VIDEO

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *