Silvășan, pragmatic după primul succes din finala cu Oradea: „Această victorie înseamnă un mic pas în față, dar nu înseamnă mare lucru dacă nu vom continua pe această linie”

Antrenorul principal al lui U-Banca Transilvania, Mihai Silvășan, a susținut la finalul primul joc câștigat cu CSM Oradea în finala campionatului că apărarea a fost la nivel înalt în această partidă și asta a contribuit decisiv la acest succes. Tehnicianul a rămas cu picioarele pe pământ și a avut un discurs pragmatic înaintea meciului doi.

„Apărarea a fost la nivel înalt zic eu, cu această apărare am reușit să câștigăm meciul, în repriza a doua ne-am dat și drumul puțin la atac și faptul că am rămas constanți și preciși în apărare ne-au dat mai multe șanse de a înscrie. Cu această mentalitate trebuie să începem și meciul următor, în atac poți să ai zile și zile, însă nu este absolut nicio scuză dacă în apărare nu facem efort maxim și nu încercăm să facem viața cât mai grea echipelor adverse”, a declarat antrenorul principal, Mihai Silvășan, la finalul jocului.

„Pur și simplu este mai bine dacă am fi pierdut acest prim meci, dar nu înseamnă absolut nimic pentru că putem sta aici după două zile și să vorbim despre 1-1, ceea ce nu este bine sau despre un 2-0, ceea ce ne dă o șansă în plus pentru a câștiga finala. Această victorie înseamnă un mic pas în față, dar nu înseamnă mare lucru dacă nu vom continua pe această linie”, a mai susținut Silvășan.

Ieri pe masa operației, azi pe bancă

„Mi-am dorit foarte mult să conduc acest prim meci, am zis că orice s-ar întâmpla, sub orice formă de durere, dacă doctorul îmi dă voie voi fi aici. Înainte de operație i-am spus doctorului că orice ar face trebuie să facă în așa fel încât să fiu prezent miercuri la meci. Din fericire mi-a dat medicamentația de care aveam nevoie și nu am avut dureri care să mă împiedice să stau pe bancă. Asta este o problemă secundară, este doar problema mea și văd eu cum o rezolv, important este să fim împreună ca echipă și să reușim să menținem acest joc bun de astăzi, atât mai ales în apărare în următorul meci”, a declarat „Silvă”.

U-Banca Transilvania a debutat cu dreptul în finala LNBM din sezonul 2020/2021, după ce au învins CSM Oradea cu scorul de 73-62.

Meciul al doilea va avea loc vineri, 11 iunie, de la ora 20:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *