Andrija Stipanovic, MVP-ul SuperCupei: „Am oferit un baschet bun, cu multe pase, ca și în turneul preliminar din Grecia”

Andrija Stipanovic a fost desemnat omul SuperCupei, pivotul terminând cu 17 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive în victoria cu 89-82 în fața Voluntariului.

Stipe a oferit la final câteva declarații pentru Facebook U-BT Cluj-Napoca:

„A fost grozav, am cucerit primul trofeu din acest sezon și suntem foarte fericiți! Am jucat împotriva unei echipe bune și cred că le-au intrat multe aruncări complicate, detaliu ce i-a ținut în meci. Pe de altă parte, am demonstrat că putem oferi un baschet bun, ca și în Grecia. Singurul lucru mai puțin pozitiv e că avem multe meciuri și călătorim des, nu ne putem antrena prea mult și sper că vom supraviețui acestei perioade, cu cele trei jocuri împotriva Stelei. Apoi, adevăratul sezon începe în Champions League și o să avem timp să pregătim meciurile.”

„Mă bucur că am putut ajuta echipa și am oferit un baschet bun, colectiv, la fel ca în Grecia, și asta mi-a adus premiul de cel mai bun jucător.”

Pivotul bosniac a jucat aproape 29 de minute contra Voluntariului, având 8/9 din acțiune și 23 indicele eficienței, cel mai ridicat din partidă. Stipanovic a acumulat de asemenea 5 greșeli personale, neputând ajuta U-BT în minutele de final.

Foto: basketballcl.com

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *