Silvășan, dupa a treia SuperCupă câștigată de U-BT: „Mă bucur foarte mult pentru băieți în primul rând”

U-BT Cluj-Napoca s-a impus în SuperCupa României la baschet masculin, 89-82 cu CSO Voluntari, în meciul desfășurat la Târgu Jiu. Clujenii deschid pentru a treia oară în istorie sezonul cu această distincție, după reușitele precedente din 2016 și 2018.

Mihai Silvășan, antrenorul campioanei României, a oferit câteva declarații pentru Facebook U-BT Cluj-Napoca la finalul întâlnirii:

„Sunt bucuros că am reușit să câștigăm, în primul rând pentru băieți mă bucur foarte mult! Venim după un turneu foarte încărcat din punct de vedere emoțional la Atena. Îmi era frică de acest meci, jucam cu o echipă puternică, cum este cea a Voluntariului, care are ambiții mari și îmi era frică de motivația băieților mei, pentru că nu e ușor să vii după trei meciuri cu o încărcătură cum au fost cele din Grecia și să dai totul pe teren. Din fericire pentru noi, am reușit să facem acest lucru, chiar dacă am avut probleme în timpul meciului cu accidentările.

Dustin Hogue nu a jucat deloc astăzi, are o mică problemă la genunchi și sperăm să nu fie nimic grav, el nu s-a antrenat de când am revenit de la turneul preliminar BCL. Colceag și Grasu l-au suplinit bine și au avut o evoluție entuziasmantă din punctul meu de vedere, și-au făcut treaba cu brio și ne-am putut baza pe ei. Este doar începutul acestui sezon, trebuie să rămânem concentrați, să muncim în continuare, să încercăm pe cât posibil să evităm alte accidentări, pentru că asta ne poate trage în jos.”

„Îi așteptăm pe fani alături de noi și în meciurile cu Steaua”

Silvășan le-a adresat câteva cuvinte și fanilor care au făcut deplasarea la Târgu Jiu pentru a susține echipa:

„Țin să le mulțumesc pentru acest lucru, chiar dacă nu au fost într-un număr extrem de mare, însă le-am simțit prezența și e foarte important pentru noi să știm că jucăm și pentru fani și că sunt alături de noi la fiecare meci. Îi așteptăm la sală, la Cluj, și împotriva Stelei în Cupa României!”

Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *