U-BT Cluj-Napoca primește astăzi vizita lui Aris Salonic, în primul meci european 2024: „Să fim 100% concentrați și să dăm totul”

U-Banca Transilvania Cluj va primi în această seară, în BT Arena, vizita formației Aris Salonic, în etapa a 14-a di Grupa B a EuroCup, primul meci oficial european din 2024.

U-BT Cluj s-a impus în meciul tur cu Aris Salonic, scor 61-59, iar tehnicianul Mihai Silvășan se așteaptă la un meci mult mai complicat, contra unui adversar care traversează o perioadă foarte bună.

Alb-negrii vor să obțină victoria care să îi mențină în lupta pentru primele locuri din grupă.

„Va fi un meci foarte greu, cu o echipă pe val, atât în EuroCup, cât și în campionat. Au câștigat ultimele 3 meciuri din Eurcocup, cu niște prestații destul de convingătoare. Comparând meciul cu cel din tur, nu prea au mare legătură.

Ei au 4 jucători noi, diferiți față de ce au avut în meciul tur. Va fi cu totul și cu totul alt meci. Caracteristicile lor sunt apărarea agresivă, tranziția. Trebuie să avem un joc extrem de bun din punct de vedere al execuției în atac pentru a ne da șanse să câștigăm.

Acesta e scopul nostru, ne dorim să începem anul în EuroCup cu o victorie. Cred că putem face acest lucru, dar trebuie să dăm 100%. Mai sunt 5 meciuri, le-am spus băieților ca trebuie tratate ca finalele. Nu vrem să facem calcule, trebuie să fim 100% concentrați și să dăm totul.

Ne dorim să terminăm cât mai sus, dar vom vedea ce va fi la final. Publicul e extrem de important, îi așteaptăm în număr cât mai mare, să ne susțină, mai ales în momentele grele. Sper ca la final să ne putem bucura împreună”, a declarat antrenorul.

Confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și Aris Salonic este programtă astăzi, 10 ianuarie, de la 19:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *