Ce l-a nemulțumit pe Mutu după victoria cu FC U Craiova 1948

CFR Cluj s-a impus în partida disputată sâmbătă, 17 februarie, pe arena Ion Oblemenco, împotriva lui FCU Craiova, scor 3-1, în etapa a 26-a din SuperLiga României, dar tehnicianul Adrian Mutu nu a fost pe deplin mulțumit de această victorie.

Mutu a transmis la finalul meciului că este mulțumit de rezultat, însă le-a reproșat elevilor săi lipsa concentrării în fața porții. Antrenorul CFR-ului consideră că diferența de scor trebuia să fie mai mare.

„Concluziile sunt bune, sunt mulțumit de rezultat, de atitudine. Singurul lucru care mă nemulțumește e nefructificare ocaziilor avute. Am fost puțin supărat la pauză, pentru că diferența trebuia să fie mai mare.

Golul a fost singura ocazie a lor. În fotbal am văzut multe, eram puțin supărat pe băieți pentru că avem nevoie de prea multe ocazii ca să dăm goluri. El Kaddouri are experiență mare, e un jucător de valoare, își intră în ritm.

Lucrurile sunt normale, trebuie să rămânem concentrați. Victoria e bună, suntem aproape de Rapid și CFR Cluj. Nu vreau să vorbesc despre obiectivele finale. Continuitate e cea mai importantă pentru a realiza ceva, mai ales în play-off.

Chiar dacă am câștigat trei meciuri din patru trebuie să mergem mai departe, avem valoarea necesară să câștigăm fiecare meci. Am avut și ghinion, dar vreau să ne îmbunătățim de la meci la meci, ne trebuie mai multă atenție.

Vom vedea la sfârșit, CFR e o echipă de mare valoare, cea mai titrată din ultimii ani, dar trebuie să fac treabă, de asta am fost adus aici. E bine că Bîrligea a dat gol, trebuie să lucrăm, e tânăr. Trebuie să înțeleagă că vârfurile trebuie să trateze foarte serios ocaziile de gol.

Planul nostru era altul, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Abeid, trece printr-un moment greu, îi dedicăm victoria. Cristi și-a făcut treaba acolo, chiar dacă nu e postul lui. Camora își revine și el. Încet-încet voi avea toți jucătorii la dispoziție. Va fi un play-off pe cinste, așa cum trebuie să aibă România. Cele două (n.r. FCSB și Rapid) au un avantaj, dar o luăm meci cu meci”, a spus Adrian Mutu la flash-interviu.

Următorul joc oficial pentru CFR Cluj va avea loc vineri, 23 februarie, pe teren propriu, cu Dinamo București, de la ora 20:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *